Utespa som helar i en hektisk vardag

 

Stjärnorna blinkar sitt gnistrande sken över huvudet på dig. Månens sken speglar sig i vattenytan där du sitter och små snöflingor singlar lätt ned och lägger sig som ett lätt täcke runtomkring dig. Du sitter i ditt utespa som är anpassad för ett nordiskt klimat, värmen sluter sig om din kropp och de små massagestrålarna masserar dig i ryggen. Du tittar upp i himlen och ser snön som faller medan stjärnorna och månen lyser ned på dig. Det låter som introduktionen till en romantisk film, men det kan bli din verklighet med ett eget spabad i trädgården.

Som en naturlig del av din vardag

Young happy successful couple enjoying an hot bath in the jacuzzi

Visst kan det vara underbart att få sätta sig i en varm pool efter en dag på jobbet. Vinterns mörker har tagit ett järngrepp i vardagen och kylan är påträngande. Allt är grått och kallt.

Tänk då att ha en del av din trädgård som ett utespa. En stund av avkoppling där du får återhämta dig till vardagens alla små måsten. En tid för att återskapa energi som vi så väl behöver för att ta oss vidare. Vi ska försöka reda ut lite vilka saker och vad du bör tänka på till och kan behöva till ditt utespa. Se till exempel här hur de gjorde för att få till ett härligt spa utomhus.

Placeringen

Tänk över vart du vill placera din pool. En naturlig placering ganska nära huset är att föredra för att det ska bli enkelt och naturligt att använda sig av det året om. Underlaget ska vara väl förberett innan du tar hem ditt spa. Kanske du behöver gjuta en platta, förbereda för vatten och avlopp. Tänk på att försöka dra lite nytta av solljuset där du väljer att ställa ditt spa. Samtidigt så vill du att den ska stå lite undanskymt så att det blir lite insynsskyddat från grannar. Ett både estetiskt vackert utespa avsett för vårt klimat och som har allt man kan önska sig är Nordpool utespa sarek black edition.

Leave a Reply

bookshelf